Transport

Ons bedrijf is in het bezit van zowel de nationale als de internationale transport-vergunningen. Zodoende kunnen wij ook voor derden transporten uitvoeren. Met ons eigen wagenpark zijn we gespecialiseerd in tank- en containertransport. Maar ook bakwagen- en trailervervoer kunnen wij aanbieden in samenwerking met onze partners.

Kerkhof & Bakker heeft een modern wagenpark, gespecialiseerd in het vervoer van veevoeders in de breedste zin van het woord. De wagens worden optimaal onderhouden; de trucks zijn tenslotte het visitekaartje van ons bedrijf. Wij zijn in het bezit van zowel de nationale als de internationale NIWO transportvergunning.

Kerkhof & Bakker is gespecialiseerd in het vervoer per tankwagen van vloeibare veevoeders, zelfs kleine zendingen vanaf 2000l kunnen door ons voor u worden afgeleverd. Wij bezorgen dan ook voor diverse droogvoederbedrijven.

Ook voor containertransport kunt u bij ons terecht Door het speciaal gebouwde containerwisselsysteem kunnen wij diverse andere goederen vervoeren. Met dit systeem kan de vrachtwagen in een handomdraai worden omgebouwd tot tankwagen, containerwagen, kraanwagen of een wagen met een platte bak.

Voor pallet vervoer kunnen we een bakwagen of trailer met laadklep inzetten. Hiervoor werken wij samen met betrouwbare partners.

U ziet, er zijn vele mogelijkheden.